Allt om bygg, tillverkning och industri

Allt om bygg, tillverkning och industri i Sverige.

Skärande bearbetning

- Posted in Industri by

Jättebra och kunnigt företag för skärande bearbetning

Vi var på jakt efter ett nytt företag som sysslar med skärande bearbetning. Det förra företaget vi hade som hjälpte oss med detta fick tyvärr lägga ner. Vi började då söka efter ett nytt bra företag som gärna fick ha en stor bra maskinpark.

Vi brukar köpa tjänster inom det mesta när det kommer till skärande bearbetning. Vi behövde hitta ett företag som erbjöd både gängning, fräsning och borrning. Sen gällde det ju att de var bra på det dom gör och har de maskiner som behövs för jobben.

Till vår glada överraskning gick det lättare och fortare än jag trott att hitta detta. Det finns ett företag som heter Hejla skärteknik som precis har flyttat till en ny lokal inte så långt bort från oss. De har utökat sin maskinpark och erbjuder jättebra tjänster inom skärande bearbetning. Läste på lite om företaget innan jag slog dem en signal och de har lång samt kunnig erfarenhet inom skärande bearbetning.

Efter ett samtal med dem som gav mig en bra känsla, man märkte att de var otroligt kunniga på det dom gör. Vi bestämde oss för att anlita dem för våra skärande bearbetning arbeten. Det ångrar vi inte en sekund, jag vågar till och med säga att de är mycket bättre än de förra som hjälpte oss med dessa arbeten.

Vi kan bolla med dem om saker och ting som vi funderar över och de kommer med bra lösningar på problem som vi kan ha. Arbetena utför de galant och de är även väldigt snabba. Det blir väldigt lite spill och slutresultaten blir alltid bra. Kände att eftersom vi är så nöjda ville jag dela med mig av detta jättebra företag till andra som kanske med är på jakt efter skärande bearbetnings tjänster. Med deras nya stora maskinpark kan de erbjuda det mesta inom skärande bearbetning.