Allt om bygg, tillverkning och industri

Allt om bygg, tillverkning och industri i Sverige.

Förpackningslösningar

- Posted in Företag by

Förpackningslösningar till att förpacka mat

Jag äger ett företag där man förpackar mat som sedan säljs till affärer mm. Jag har inte varit i branschen länge och man lär sig mycket hela tiden om saker och ting. Man får ta hjälp av andra som har med kunskap och även nätet. De förpackningslösningarna som vi har just nu fungerar helt enkelt inte för oss. Har varit på jakt ett tag efter några nya samt bättre som fungerar för just oss och det vi förpackar. Efter att jag hört mig runt bland folk i samma bransch fick jag höra talas om ett bra företag som tillverkar just förpackningslösningar. Detta företaget tillverkar efter önskemål vilket är otroligt bra för oss, precis något sådant jag letat efter. Detta företaget heter Pacparts och har ett rykte för sig att de har väldigt nöjda kunder.

Jag hörde av mig till dem och de var väldigt kunniga samt tillmötesgående. Jag fick en bra känsla av företaget och det vi kom fram till. Det kändes som om han förstod precis vad jag var ute efter och behövde. Så nu är de nya förpackningarna beställda och jag väntar ivrigt för att se hur de blev. Jag tror och hoppas att detta blir bra. I vår bransch är det mycket som hänger just på förpackningen, sen är ju innehållet det viktigaste såklart.

Jag fick även veta när jag var i kontakt med Pacparts att de också utför service av förpackningsmaskiner. Det visade sig att de inte befann sig så långt från där vi har vår fabrik. Så jag kommer även att anlita dem nästa gång vi behöver hjälp med service av våra maskiner. Skönt med ett företag som kan hjälpa en med flera saker, det underlättar mycket! Man har nog med att tänka på annat när det kommer till produktionen.

Tänkte dela med mig av denna positiva erfarenhet till andra som kanske är i behov av något liknande. Det hade hjälpt mig när jag var på jakt efter det.

förpackningslösningar Pac parts